Tarieven

Tarieven schooljaar 2019-2020:

Huiswerkbegeleiding
Met ingang van september 2019 hanteert Study Consultancy voor de huiswerkbegeleiding maandtarieven:

1 dag per week (bij uitzondering): € 129 per maand *
2 dagen per week: € 199 per maand
3 dagen per week: € 259 per maand
4 dagen per week: € 299 per maand
5 dagen per week: € 329 per maand

* Eén middag huiswerkbegeleiding alleen bij uitzondering of in combinatie met bijles. Het biedt de leerling weinig houvast en de docenten en begeleiders weinig mogelijkheden om de leerling ondersteuning te bieden.

De leerlingen kunnen op de afgesproken dagen in de regel om 15.30 uur in de huiswerkklas terecht en krijgen anderhalf uur begeleiding. Wanneer hun lesrooster dit niet toelaat, kunnen de tijdstippen in overleg worden aangepast.

Inhalen van gemiste huiswerkbegeleiding op andere middagen kan in overleg en alleen als er plek en begeleidingscapaciteit is.

Ons schooljaar 2019-20 loopt van 1 september tot en met 30 juni.

Individuele begeleiding en bijles
€39,00 per uur, afhankelijk van het vak, de aard van de begeleiding en de begeleider, docent of coach.

Combinaties van bijles, individuele begeleiding en huiswerkbegeleiding (individueel of in groepjes) zijn ook mogelijk. De individuele begeleiding kan per keer worden afgesproken.

Inschrijfgeld
Bij inschrijving wordt eenmalig €25,00 in rekening gebracht. Dit geldt niet voor leerlingen die al eerder begeleid zijn.

Opzegtermijn en betaling
De opzegtermijn voor huiswerkbegeleiding bedraagt één maand en gaat in op de eerste dag van de eerstvolgende maand. Afgesproken bijlessen en individuele begeleiding dienen tenminste 48 uur van tevoren te worden afgezegd, anders worden ze alsnog in rekening gebracht.

Betaling geschiedt maandelijks en achteraf op basis van een gespecificeerde factuur.

Zie ook onze algemene voorwaarden.