Start het schooljaar goed!

Nu de zomervakantie voorbij is en de scholen zijn begonnen, is Study Consultancy ook weer volop in bedrijf. De huiswerkbegeleiding in Santpoort-Noord en op het Ichthus Lyceum zijn inmiddels gestart en de eerste bijlessen zijn alweer gegeven.

Begeleiding van Study Consultancy biedt uitkomst, wanneer een leerling om uiteenlopende redenen steun kan gebruiken bij het maken en leren van zijn huiswerk. Bij de begeleiding ligt de nadruk op het aanleren van studievaardigheden, zoals het plannen en het aanbrengen van structuur.

De huiswerkbegeleiding wordt gegeven in kleine groepjes. Wanneer intensievere ondersteuning nodig is, biedt Study Consultancy ook individuele begeleiding zoals bijles en examentraining. Maatwerk is hierbij het uitgangspunt. Het kundige team, dat bestaat uit pedagogen, docenten en studenten, kan alle vakken en alle niveaus aan. Niet alleen middelbare scholieren, maar ook basisschoolleerlingen, studenten en volwassenen zijn welkom.

Study Consultancy werkt met het leerlingvolgsysteem HOMi. Met dit systeem, dat gekoppeld kan worden aan Magister, worden planningen gemaakt, vorderingen bijgehouden en krijgen ouders (desgewenst) dagelijks per e-mail een update.

Met ingang van dit schooljaar hanteert Study Consultancy, net als vrijwel alle andere instituten die zijn aangesloten bij de Landelijke vereniging van Studiebegeleidingsintituten (LVSI), maandtarieven voor de huiswerkbegeleiding. Zie onze zeer scherpe tarieven.

Neem voor een vrijblijvend advies contact op via info@studyconsultancy.nl of 023 - 539 26 64.