Nieuw: het leerlingvolgsysteem HOMi

HOMi 

Vanaf dit schooljaar werkt Study Consultancy met het leerlingvolgsysteem HOMi. Zowel leerlingen als ouders en huiswerkbegeleiders hebben toegang tot dit systeem. HOMi is gekoppeld aan Magister, waardoor iedereen direct inzicht heeft in het huiswerk, de toetsen en de cijfers van de leerling. Op deze manier kunnen leerlingen tijdens de huiswerkbegeleiding snel een planning maken en deze ook thuis bekijken. Het cijferverloop van de leerling wordt bijgehouden in overzichtelijke grafieken. Bovendien ontvangen ouders desgewenst aan het einde van de huiswerkbegeleiding of bijles een lessamenvatting per e-mail, met daarin ook planning voor de komende week.

Alle huiswerkbegeleiders en bijlesdocenten van Study Consultancy hebben in de eerste schoolweek een training over HOMi gehad en zijn direct met het systeem aan de slag gegaan. Van zowel leerlingen als ouders hebben we al positieve reacties ontvangen.

Wilt u meer weten over HOMi en hoe u dit zelf kunt gebruiken? Op deze pagina vindt u een beknopte handleiding en de link naar het YouTube-kanaal van HOMi. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd aanspreken, bellen of e-mailen.

Voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek,
bel met 023-539 26 64 of mail info@studyconsultancy.nl.