Huiswerkbegeleiding, bijles en maatwerk

Study Consultancy weer van start 

Nu de zomervakantie voorbij is en de scholen zijn begonnen, is Study Consultancy ook weer volop in bedrijf. De huiswerkbegeleiding in het centrum van Santpoort-Noord en in het stadion van Telstar in Velsen-Zuid is inmiddels gestart. Daarbij is het nieuwe leerlingvolgsysteem HOMi in gebruik genomen.

Begeleiding van Study Consultancy biedt uitkomst, wanneer een leerling thuis om uiteenlopende redenen vastloopt bij het maken en leren van zijn huiswerk. Bij onze begeleiding ligt de nadruk op het aanleren van studievaardigheden, zoals het plannen en het aanbrengen van structuur. Daarnaast kunnen de leerlingen ook bij Study Consultancy terecht voor vakinhoudelijke vragen, van wiskunde tot Latijn.

De huiswerkbegeleiding wordt gegeven in kleine groepjes. Wanneer intensievere ondersteuning nodig is, biedt Study Consultancy ook individuele begeleiding zoals bijles en examentraining.  Maatwerk is hierbij het uitgangspunt. Ons kundig team, dat bestaat uit pedagogen, docenten en studenten, kan alle vakken en alle niveaus aan. Daarmee kunnen we naast middelbare scholieren ook aan basisschoolleerlingen en studenten ondersteuning bieden. Daarnaast verzorgt ons instituut in opdracht van scholen en het Samenwerkingsverband individuele onderwijstrajecten.

Nieuw dit schooljaar is het leerlingvolgsysteem HOMi. Via dit systeem, dat gekoppeld is aan Magister, worden planningen gemaakt, vorderingen bijgehouden en worden ouders desgewenst dagelijks per e-mail op de hoogte gehouden.

Voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek,
bel met 023-539 26 64 of mail info@studyconsultancy.nl.