Zichtbaar aanwezig tijdens Dorpsfeest

Study Consultancy in zomers Santpoort

Heeft u Study Consultancy deze zomer nog gezien tijdens het Dorpsfeest Santpoort? Waarschijnlijk heeft u onze spandoeken wel zien hangen. Maar wist u dat we op de jaarmarkt een echte kennisquiz deden? De hele dag konden bezoekers de uitdaging aangaan en hun (middelbare school-)kennis testen. In een minuut moesten zoveel mogelijk vragen goed beantwoord worden. Aan het einde van de dag ging Peter Koudstaal als winnaar met een bon voor restaurant De Meijerij naar huis.

Dit jaar sponsorde Study Consultancy ook weer het buikschuiven en de tentquiz op de laatste zaterdag van de feestweek. De teams die als laatste en een-na-laatste eindigden, kregen een toepasselijke prijs: een bijles algemene kennis.
En Study Consultancy deed mee met de huldiging van Matthijs Buchli, de Santpoortse baanwielrenner die op de Olympische spelen in Rio een zilveren medaille heeft gewonnen op het onderdeel Keirin.

Ten slotte heeft u onze spandoeken misschien gezien tijdens het jaarlijkse muziekfestival Santpoort Jazz. Dat vond plaats in het eerste weekend van september. Op de foto hiernaast ziet u Daan van Putten en Britney de Hooff met op de achtergrond onze locatie in Santpoort en de spandoeken.

Inmiddels is de zomervakantie bijna voorbij en maken we ons op voor het nieuwe seizoen. De eerste bijlessen zijn alweer gegeven en op maandag 5 september starten onze huiswerkklassen in het centrum van Santpoort-Noord en in het stadion van Telstar in Velsen-Zuid. Goed uitgerust gaan we voor een goede start van het schooljaar 2016-17!