Studiebegeleiding op maat in Santpoort-Noord en Velsen-Zuid

Maak een goede start met Study Consultancy!

De zomervakantie is alweer voorbij. We hopen dat je een leuke vakantie hebt gehad en energie hebt opgedaan voor het nieuwe schooljaar. Wil je een goede start maken? Dan kun je bij Study Consultancy terecht voor studiebegeleiding op maat!

Study Consultancy geeft huiswerkbegeleiding, bijles, examentrainingen, individuele begeleiding en studieadviezen. In alle vakken, op alle niveaus en afgestemd op iedere leerling. Niet alleen aan middelbaar scholieren, maar ook aan basisschoolleerlingen, studenten en volwassenen. Dit gebeurt in de hoofdvestiging in het centrum van Santpoort-Noord. Daarnaast heeft Study Consultancy een huiswerkklas in het stadion van Telstar in Velsen-Zuid.

Deskundige begeleiding
In de huiswerkklassen van Study Consultancy krijgen Leerlingen deskundige uitleg en hulp bij hun leer- en maakwerk. Zij worden tevens getraind in de ontwikkeling van studievaardigheden. De begeleiders nemen met de leerlingen de agenda door en helpen bij planning. Daarnaast controleren zij het gemaakte werk en de behaalde resultaten. Ook is er aandacht voor het verhogen van de motivatie en het zelfvertrouwen.

Maatschappelijke projecten
Naast deze particuliere studiebegeleiding, geeft Study Consultancy in opdracht van de stichting Telstar Thuis in de Wijk in de IJmond uitvoering aan twee maatschappelijke projecten op het gebied van onderwijs. Dat zijn School's cool en Playing for Success. School’s cool IJmond biedt mentorbegeleiding aan leerlingen die door omstandigheden een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. De thuismentoren zijn gemotiveerde vrijwilligers, die hun pupillen helpen bij de start op de middelbare school. Playing for Success IJmond biedt leerlingen ‘leren met een wow-factor’ in een speciaal ingericht leercentrum in het stadion van Telstar. Deze kinderen kunnen extra steun gebruiken bij rekenen, taal en ICT.

Ben jij of bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Study Consultancy? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel 023 5392664 of zie www.studyconsultancy.nl