Hulp bij je eindsprint

Zit je vlak voor je eindexamen? Moet je er nog veel aan doen om over te gaan naar de volgende klas? Of kun je wel een steuntje in de rug gebruiken om zonder al te veel stress dit schooljaar te kunnen afronden? Dan ben je bij Study Consultancy aan het goede adres. Bij ons kun je in Santpoort-Noord of in Velsen-Zuid terecht voor studiebegeleiding op maat, ook bij je eindsprint en de laatste zware loodjes.

Study Consultancy verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en overige individuele begeleiding aan leerlingen en studenten van alle opleidingen en alle leeftijden. Van het vmbo tot en met het vwo en van de basisschool tot en met het volwassenenonderwijs. Onze ervaren begeleiders geven op alle niveaus inhoudelijke ondersteuning. Daarnaast bieden zij structuur bij het leer- en maakwerk.

In alle gevallen staat persoonlijke aandacht bij Study Consultancy voorop. Elke leerling wordt begeleid op de manier die het best bij hem of haar past. Hierbij gaat het niet alleen om ‘gewoon’ schoolwerk: een orthopedagoge begeleidt leerlingen met bijvoorbeeld lees- of rekenproblemen.